Over ons en Pierogies

 

Wij zijn Sandra en James,

Altijd in voor lekker eten en vooral een feestje.

Positiviteit, genieten en een voldaan gevoel geven is waar wij voor staan.
Bij onze eerste ontmoeting met Pierogi werden wij nieuwsgierig. Wat is dit en waarom kent niemand dit. Na wat onderzoek naar het Poolse deeghapje ook wel de dumplings uit Oost Europa genaamd kwamen wij achter haar lange geschiedenis. 


Pierogi worden gegeten met diverse vullingen o.a spinazie en feta, gekruide aardappelpuree met kaas, champignons en bijvoorbeeld vlees of vis en worden geserveerd met heerlijke toppings.

Van creme fraiche, gebakken uitjes, spekjes en bosui tot een lekker stukje gekruide kip. Het kan allemaal. 


En  het allerleukste van Pierogi is ook nog eens dat de vertaling ervan Feest is, iets waar wij van houden een “feestje”. Het wordt vooral gegeten tijdens feestdagen en dat vinden wij zonde. Het is een gezonder alternatief voor fastfood en door de grote keuze aan vullingen en toppings is er voor ieder wat wils. Speciaal voor fijnproevers met een uitgesproken smaak is er de mogelijkheid om je eigen gerecht samen te stellen met onze Pierogi it Yourself. Just the way you like it. Hier kies je voor een vulling en de gewenste toppings en voila genieten maar. 


Eigenwijze Hollanders als we zijn, zullen wij iedere maand een andere specialiteit serveren waarbij we bijvoorbeeld een reis rond de wereld gaan maken qua smaak en beleving. 


Zul je verbaasd zijn ? Ja

Zul je genieten ? Ja

Zal het een feestje zijn voor je smaakpapillen? Ja


Kortom Pierogies !!